Καθαριστικό για GEL COAT και φουσκωτά σκάφη BioClean 750ml DuroStick - 3250013

6.60
3250013

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο / 1 έως 3 ημέρες

+

Γενικά

Καθαριστικό για GEL COAT και φουσκωτά σκάφη BioClean 750ml DuroStick

Κωδικός: 3250013

____________________________________________________________

Ιδιότητες

Ήπιο βιοδιασπώμενο καθαριστικό, χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες, αμμωνία, φωσφορικά άλατα, πετρελαϊκά παράγωγα και αλκοόλη. Φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, βάσει της νομοθεσίας ΕΚ 648/2004 που διέπει τα απορρυπαντικά όσον αφορά τη βιοδιασπασιμότητά τους. Απαλό με τα χέρια, δεν δημιουργεί προβλήματα στο αναπνευστικό. Διαλύει και καθαρίζει λάδια, γράσα, πετρέλαιο, βενζίνη, αλμύρα, ελαφρές σκουριές στα ανοξείδωτα, ακόμη και περιττώματα από γλάρους. Δεν λεκιάζει, δεν αλλοιώνει τα χρώματα και γενικότερα δεν επηρεάζει οποιουδήποτε είδους επιφάνεια.

 

Εφαρμογές

Το BIOCLEAN BOAT CLEANER είναι ιδανικό για τοπικούς ή γενικούς καθαρισμούς κάθε σκάφους πλαστικού, φουσκωτού (εικ.1), ξύλινου ή μεταλλικού (εικ.2). Καθαρίζει τα κατάλοιπα από τις μηχανές στη σεντίνα του σκάφους καθώς και την ίδια τη μηχανή. Απομακρύνει όλα τα είδη ρύπων από το gel coat, τα φουσκωτά, τις τέντες, τις ταπετσαρίες, τα μπαλόνια, τις μοκέτες και τα καλύμματα σαλονιών. Αφαιρεί ακόμη και επίμονους λεκέδες, ανανεώνοντας όλες τις επιφάνειες. Ιδανικό και για καταστρώματα από teak (περασμένα με λάδι ή όχι), τονίζοντας την υφή του ξύλου και αποκαθιστώντας το αρχικό φυσικό τους χρώμα. Τα κατάλοιπα βιοδιασπώνται πλήρως (πιστοποίηση από 2 γερμανικούς οίκους), χωρίς να επιβαρύνουν τη θάλασσα.

 

Τρόπος Χρήσης

Ψεκάστε στα σημεία που θέλετε να καθαρίσετε και ύστερα από 5-10 λεπτά ξεπλύνετε με νερό. Για γενικό καθαρισμό αραιώστε με καθαρό νερό σε αναλογία 1:1 και διαβρέξτε τις επιφάνειες πριν τον καθαρισμό. Συνιστάται η χρήση κοντότριχης πλαστικής σκούπας για το εύκολο τρίψιμο και τον αποτελεσματικό καθαρισμό. Μπορεί να εφαρμοστεί και με πλυστικό μηχάνημα. Ξεπλύνετε το υγρό πριν στεγνώσει με άφθονο νερό.

 

Αποθήκευση

Διατηρείται σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό, για τουλάχιστον 36 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

 

Οδηγίες Προφύλαξης

Το προϊόν δεν χρειάζεται κάποια επισήμανση επικινδυνότητας βάσει της ισχύουσας ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας. Συνιστάται όμως να διατηρείται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή, δείχνοντας το δοχείο ή την ετικέτα.

 

____________________________________________________________

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατασκευαστής

Κατασκευαστής:
  • DuroStick

Γενικά

Χωρητικότητα:
  • 750ml

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (katharistiko-biodiaspomeno-boat-cleaner-durostick-3250013.pdf, 325 Kb) [Λήψη]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER:
Παράδοση: 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Περιγραφή  Κόστος Μεταφοράς
Μέχρι 3kg 2,90 €
Επιπλέον κιλό 1,10 €
Αντικαταβολή Επιπλέον Χρέωση 2,00 € ανεξαρτήτου ποσού και κιλών
Παράδοση Σάββατο Επιπλέον 5,00 €

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ στο κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο:
Παράδοση στην Ηπειρωτική Ελλάδα: 1-3 εργάσιμες ημέρες - Νησιωτική Ελλάδα: 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Στην περίπτωση της μεταφορικής, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.
Το ακριβές ποσό θα καθοριστεί κατόπιν συνεννόησης.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

*Η δωρεάν αποστολή ισχύει έως και 3kg

** Για τις ογκώδεις αποστολές ο τρόπος πληρωμής είναι κατάθεση σε τράπεζα και η αποστολή θα γίνεται με μεταφορική εταιρεία από την έδρα μας έως την αποθήκη της μεταφορικής