Βιομηχανικό Καθαριστικό BioClean 5lt DuroStick - 3250009

29.00
3250009

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο / 1 έως 3 ημέρες

+

Γενικά

Βιομηχανικό Καθαριστικό BioClean 5lt DuroStick

Κωδικός: 3250009

____________________________________________________________

Ιδιότητες

Βιοδιασπώμενο καθαριστικό, χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες, αμμωνία, φωσφορικά άλατα και πετρελαΐκα παράγωγα. Φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, βάση της νομοθεσίας ΕΚ 648/2004 που διέπει τα απορρυπαντικά όσον αφορά τη βιοδιασπασιμότητά τους. Απαλό με τα χέρια, δεν δημιουργεί προβλήματα στο αναπνευστικό.

 

Εφαρμογές

Το BIOCLEAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ αφαιρεί γράσο, πετρελαιο, λάδια από τοίχους, δάπεδα, μηχανές. Είναι απαραίτητο σε ναυπηγεία , διυλιστήρια, βιομηχανίες μεταλλικών κατασκευών, βιομηχανίες αλουμινίου, συνεργεία αυτοκινήτων (εικ.2), βενζινάδικα, καταστρώματα πλοίων, μέσα συγκοινωνίας κ.ά. Ιδανικό για την αφαίρεση λαδιών ξυλοτύπων (εικ. 1), τα οποία αποτελούν και τη βασική αιτία για τη μη αποτελεσματική πρόσφυση σοβάδων και χρωμάτων. Απαραίτητο και μετά τη χρήση μεταλλικών καλουπιών. Διασπά καμένα λίπη σε φούρνους και ψησταριές χωρίς να επηρεάζει τις επιφάνειες ή να αφήνει επικίνδυνα κατάλοιπα.

 

Τρόπος Χρήσης

Για επίμονους λεκέδες, ψεκάζουμε ή απλώνουμε το υλικό αδιάλυτο και αφού περάσουν 5-10 λεπτά τρίβουμε με σκληρό βουρτσάκι, σκληρή σκούπα ή σφουγγάρι. Το αποτέλεσμα μετά το ξέβγαλμα είναι εντυπωσιακό, ενώ μπορούμε να συνεχίσουμε το καθάρισμα, χαρίζοντας λάμψη σε όλα τα είδη υγιεινής και σε ανοξείδωτους νεροχύτες. Για καθημερινή φροντίδα και διατήρηση του χρώματος και της όψης των επιφανειών, προτείνεται η προσθήκη 50ml ΒΙΟCLEAN ανά 1lt vερού σφουγγαρίσματος. Η χρήση του BIOCLEAN είναι ακίνδυνη και δεν χρειάζεται εξαερισμός κατά την εφαρμογή του. Είναι δυνατή η εφαρμογή του και με μηχανή καθαρισμού. Ψεκάστε στα σημεία που θέλετε να καθαρίσετε και ύστερα από λίγη ώρα ξεπλύντε με νερό. Τα απόβλητα βιοδιασπώνται πλήρως, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος συσσώρευσής τους. Για ήπιους καθαρισμούς, αραιώστε με νερό σε αναλογία 1:1 έως 1:5. Για λεκέδες από γράσο και βιομηχανικά λάδια, εφαρμόστε χωρίς αραίωση. Είναι δυνατή η εφαρμογή του και με μηχανή καθαρισμού.

 

Αποθήκευση

Διατηρείται σε χώρους προστατευμένους από τον παγετό, για τουλάχιστον 36 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.

 

Οδηγίες Προφύλαξης

Το προϊόν δεν χρειάζεται κάποια επισήμανση επικινδυνότητας βάσει της ισχύουσας ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας. Συνιστάται όμως να διατηρείται μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή, δείχνοντας το δοχείο ή την ετικέτα.

 

____________________________________________________________

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατασκευαστής

Κατασκευαστής:
  • DuroStick

Γενικά

Χωρητικότητα:
  • 5 Lit

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ (viomichaniko-katharistiko-durostick-3250009.pdf, 314 Kb) [Λήψη]

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER:
Παράδοση: 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Περιγραφή  Κόστος Μεταφοράς
Μέχρι 3kg 2,90 €
Επιπλέον κιλό 1,10 €
Αντικαταβολή Επιπλέον Χρέωση 2,00 € ανεξαρτήτου ποσού και κιλών
Παράδοση Σάββατο Επιπλέον 5,00 €

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ στο κοντινότερο συνεργαζόμενο πρακτορείο:
Παράδοση στην Ηπειρωτική Ελλάδα: 1-3 εργάσιμες ημέρες - Νησιωτική Ελλάδα: 2-5 εργάσιμες ημέρες.

Στην περίπτωση της μεταφορικής, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.
Το ακριβές ποσό θα καθοριστεί κατόπιν συνεννόησης.

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€

*Η δωρεάν αποστολή ισχύει έως και 3kg

** Για τις ογκώδεις αποστολές ο τρόπος πληρωμής είναι κατάθεση σε τράπεζα και η αποστολή θα γίνεται με μεταφορική εταιρεία από την έδρα μας έως την αποθήκη της μεταφορικής