Εύκολη αναζήτηση Εύκολη αναζήτηση

Γωνιακοί Τροχοί

Γωνιακοί τροχοί για επαγγελματίες και ιδιώτες, για να κάνετε την εργασίας σας ευκολότερη από ποτέ και για κόβετε ότι δυσκολευόσασταν μέχρι τώρα χωρίς πολύ κόπο.


Οι δυνατότητες των γωνιακών τροχών είναι πολλές και αυτό εξαρτάτε από το πόσα W (Watt) είναι ο τροχός αλλά και με τι δίσκο θα τοποθετήσουμε για να δουλέψουμε σωστά. Υπάρχει μεγάλη γκάμα δίσκων για τους τροχούς για κάθε ανάγκη κάθε χρήσης.

Οι γωνιακοί τροχοί ταξινομούνται ανάλογα με το μέγεθος του δίσκου για τον οποίο έχουν σχεδιαστεί. τυπικά 115mm, 125mm, 150mm, 180mm ή 230mm. Εκτός από δίσκους κοπής ή λείανσης, μπορούν να εξοπλιστούν με ένα ευρύ φάσμα αξεσουάρ, όπως πινέλα από σύρμα ή νάιλον, λεπίδες με διαμάντια, μαξιλάρια στήριξης και δίσκους λείανσης, δίσκους πτερυγίων, λειαντικά κύπελλα, εξαρτήματα για σκάλισμα και κόφτες με διαμάντια.

Ασφάλεια εν ώρα εργασίας με γωνιακό τροχό:

Η προστασία των ματιών με γυαλιά προστασίας είναι απαραίτητη όταν χρησιμοποιείτε γωνιακό τροχό. Οι βούρτσες καλωδίων μπορούν να ρίξουν χαλύβδινα καλώδια σε υψηλές ταχύτητες και οι λειαντικοί δίσκοι μπορούν να θρυμματιστούν υπό τάση. Τα προστατευτικά δίσκων είναι σχεδιασμένά έτσι ώστε να σας προστατεύει από αυτό καθώς και να προστατεύει τα χέρια σας από το εξάρτημα περιστροφής για να βεβαιωθείτε ότι είναι σταθερά ασφαλισμένο στη θέση του πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα. Πολλές εργασίες λείανσης και κοπής είναι αρκετά δυνατές για να προκαλέσουν βλάβη στην ακοή και πρέπει να φορεθεί κατάλληλη προστασία αυτιών. Χρησιμοποιούνται επίσης γάντια συγκολλητών ή γάντια τύπου σφυριού.