Εταιρεία

 

2017

Ξεκινά συνεργασία με την εταιρία King Tony με αντικείμενο τα εργαλεία χειρός και γίνεται επίσημος αντιπρόσωπος. Η King Tony διαθέτει εργαλεία χειρός, εργαλεία για ηλεκτρολόγους, για υδραυλικούς,  διάφορα ειδικά εργαλεία, εργαλεία για συνεργεία, αναλώσιμα και πολλά άλλα.

Εργαλεια χειρος

2016

Ξεκινά συνεργασία με την εταιρία Ingco Hellas με αντικείμενο τα εργαλεία και γίνεται επίσημος αντιπρόσωπος στο Service, τις πωλήσεις και τα ανταλλακτικά με πάνω από 600 κωδικούς στο φυσικό αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα με εργαλεία χειρός, ηλεκτρικά εργαλεία, διάφορα ειδικά εργαλεία και αναλώσιμα.

 

2015

Ξεκινά συνεργασία με την Andreas Stilh Mov. Α.Ε. με αντικείμενο είδη κήπου, αλυσοπρίονα και παρελκόμενα και γίνεται επίσημος αντιπρόσωπος των εταιριών Stihl και Viking στο Service, τις πωλήσεις και τα ανταλλακτικά.2014

Το doktoris.gr αλλάζει εγκαταστάσεις και μεταφέρεται στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης στην οδό Λ.Αθηνών 31 όπου και πλέον διαθέτει έκθεση προϊόντων εργαλείων, είδη κήπου και δασοκομίας, ρουλεμάν, σχοινιά, συνεργείο Service, αποθήκη αλλά και εξυπηρετεί όλες του τις παραγγελίες από εκεί.

 

2013

Ανεβάζει των αριθμό των προϊόντων του σε περίπου 4.000 και μεγαλώνει την γκάμα και το στοκ ρουλεμάν που διαθέτει στις αποθήκες του.

Ξεκινά συνεργασία με μεγάλους προμηθευτές εξωτερικού με ρουλεμάν και πλέον διαθέτει σχεδόν όλους τους τύπους ρουλεμάν και όλες τις ποιότητες. Επίσης πουλά Timken ρουλεμαν που θεωρούνται από τα καλύτερα της αγορά με χώρα προέλευσης την Αμερική.

ρουλεμαν Timken

 

2010

Η δραστηριότητα του e-shop doktoris.gr επεκτείνεται και αλλάζει σε είδη κήπου και δασοκομίας, εργαλεία, ρουλεάν και σχοινιά. Συνεργάζεται και δημιουργεί συμφωνίες με μεγάλους προμηθευτές του χώρου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του.

 

2008

Ιδρύεται το ηλεκτρονικό κατάστημα doktoris.gr με σκοπό να εξυπηρετήσει κάθε είδους ανάγκη στα ανταλλακτικά γεωργικών μηχανημάτων στην Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης από την εταιρία Κ. Δοκτώρης - Α. Δοχτώρης Ο.Ε.

 

Σταθερή πολιτική της εταιρείας είναι να εξασφαλίζει στους καταναλωτές τις καλύτερες τιμές της αγοράς αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά της έξοδα ως κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα επώνυμα προϊόντα.Κράτα τοΚράτα τοΚράτα τοΚράτα τοΚράτα το