Εύκολη αναζήτηση Εύκολη αναζήτηση

Κήπος

Στην ενότητα του κήπου θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και μηχανημάτων κήπου.

Πιο συγκεκριμένα θα βρείτε για τον κήπο σας χορτοκοπτικά μεσινέζες, αυτοκινούμενα χορτοκοπτικά, χορτοκοπτικά τρακτεράκια, ψαλίδια κλαδέματος με διάφορες λάμες το καθένα για διαφορετική εργασία, αεριστήρες γκαζόν για φρεσκάρισμα του γκαζόν σας, γεωτρύπανα και τριβέλες για την σωστή διάνοιξη οπών για τα δέντρα σας, κουρευτικά μπορντούρας για να δώσετε ξεχωριστό στυλ στον κήπο σας,  ποτιστικά μέσα (λάστιχα ποτίσματος, συνδέσμους, μπέκ ποτίσματος, πιστόλια ποτίσματος κ.α.).

Για την σωστή προετοίμασα του κήπου σας στο doktoris.gr θα βρείτε μοτοκαλλιεργητές, σκαπτικά, φρέζες, κυλίνδρους γκαζόν και καροτσάκια σπόρων. Με τα παραπάνω μηχανήματα κήπου θα μπορέσετε να κάνετε σωστή προεργασία για την σπορά των φυτών σας και του γκαζόν και με την σωστή προεργασία και τα σωστά εργαλεία κήπου τα φυτά σας θα αντέξουν περισσότερο χρόνο και θα δείχνουν πιο υπέροχα από ποτέ.

Επίσης θα βρείτε ραντιστήρες χειρός και πλάτης για το σωστό ράντισμα των φυτών σας αλλά και την καταπολέμηση ασθενειών στα διάφορα είδη του κήπου σας.

Πιστεύουμε πως στην συγκεκριμένη ενότητα είδη κήπου θα βρείτε αυτό που ψάχνετε για τον κήπο σας, για την ξύλεία σας αλλά και για ότι έχει σχέση με τις εργασίες στους κήπους και στην φύση.